Υλικά
1 κ. κόκκινες πιπεριές τύπου Φλώρινας Υλικά
400 γραμμάρια φέτα
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
½ φλ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. μπούκοβο
1 πρέζα αλάτι
2 κ.σ. ελαιόλαδο + 1 κ.σ ξύδι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πιπεριές και τις καθαρίζουμε προσεκτικά το εσωτερικό τους από σπόρους και μεμβράνες χωρίς να τις τρυπήσουμε εξωτερικά. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα.
Γεμίζουμε την κάθε πιπεριά κατά τα ¾.
Αραδιάζουμε τις πιπεριές σε αντικολλητικό ταψί, τις ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και το ξύδι, προσθέτουμε και ½ φλ.
νερό και τις ψήνουμε γύρω στη μισή ώρα μέχρι να ροδίσουν και να ζαρώσει η φλούδα τους.
Α.Τ.