Υλικά
2 παντσέτες 1,5 -2 κ. Υλικά
500 γρ. καρότα
500 γρ. πράσα
250 γρ. μέλι
ελαιόλαδο
αλάτι, φρέσκο πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα καρότα και τα πράσα (το λευκό μέρος) σε στικς.
Χαράζουμε ελαφρά το πάνω μέρος κάθε παντσέτας και την απλώνουμε στο τραπέζι με την εξωτερική επιφάνεια προς τα κάτω.
Μοιράζουμε σε κάθε παντσέτα τα καρότα και το ελαιόλαδο και τυλίγουμε σε ρολό.
Τοποθετούμε τις παντσέτες σε ταψί, αλατοπιπερώνουμε καλά και περιχύνουμε με το μέλι.
Σκεπάζουμε με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180οc για 3 ώρες.
Στην συνέχεια χωρίζουμε σε μερίδες και σερβίρουμε με πουρέ οσπρίων (ρεβίθια, φασόλια, φακές) ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι και φρέσκο θυμάρι.