
Υλικά
500 γρ. ψάριΥλικά
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 αβγό χτυπημένο
1 χοντρή φέτα ψωμί χωρίς την κόρα μουλιασμένη σε νερό και στιμμένη
Αλάτι,πιπέρι
2 κ.γ. ξερή ρίγανη
½ φλ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
½ φλ. φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λάδι και αλεύρι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε πολύ καλά το ψάρι από τα κόκκαλα και την πέτσα.
Το ψιλοκόβουμε με κοφτερό μαχαίρι, το βάζουμε σε βαθύ μπολ και το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί για λίγα λεπτά, πλάθουμε κεφτέδες και τους αλευρώνουμε ελαφρά.
Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να κάνουν χρυσοκάστανη κρούστα.
Τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε με φέτες λεμονιού.*Η συνταγή και η φωτογραφία είναι της Γιώτας Κουφαδάκη από το εστιατόριο "Μπουκαδούρα" στη Χαλκιδική.