
Υλικά
1 κ. κολοκυθάκια Υλικά
1 κ. πατάτες
½ κ. μυζήθρα
1 φλ. ε. π. ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
1 ματσάκι δυόσμο
3 κλωνάρια μέντα
1 κ.σ. στάκα (ωμή)
λαδοτύρι κρητικό τριμμένο
Εκτέλεση
Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα κολοκυθάκια και τις πατάτες.
Ανακατεύουμε τη μυζήθρα, το ελαιόλαδο, το πιπέρι, το αλάτι, τη στάκα, το λαδοτύρι, τον δυόσμο και τη μέντα ψιλοκομμένα.
Τα τοποθετούμε σε ταψί προσθέτοντας λίγο νερό και ψήνουμε σε προθεραμσένο φούρνο 180οC.*Η συνταγή είναι από το εστιατόριο "Λεβέντης" στην Κρήτη.