Υλικά
400 γρ. πέννες μισοβρασμένες Υλικά
300 γρ. καπνιστή πέστροφα
200 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ. αγελαδινό βούτυρο
300 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
10 γρ. μπρικ (αβγά σολομού)
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε την πέστροφα ψιλοκομμένη.
Σοτάρουμε ανακατεύοντας και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και αφού πάρουν μια βράση ρίχνουμε τις πέννες.
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο.
Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και γαρνίρουμε με το μπρικ.*Η συνταγή και η φωτογραφία της είναι από το εστιατόριο "Karabourno" στη Θεσσαλονίκη.