
Υλικά
4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
2 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 κ.σ. κάππαρη
500 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
12 ελιές χωρίς κουκούτσι
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
4-5 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
3-4 κλωναράκια φρέσκο βασιλικό
½ φλιτζάνι αλεύρι
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόψτε τα φιλέτα του κοτόπουλου οριζόντια σε 4 φέτες το καθένα.
Αλατοπιπερώστε και αλευρώστε κάθε φέτα. Σοτάρετέ τις σε λίγο ελαιόλαδο, γυρνώντας τις ώστε να μαγειρευτούν και από τις δύο πλευρές.
Βγάλτε τις φέτες κοτόπουλου από το τηγάνι και βάλτε σε αυτό το κρεμμύδι, τα ντοματίνια, τις ελιές και την κάππαρη.
Μαγειρέψτε τη σάλτσα για 5'. Ρίξτε μετά τον μαϊντανό, τον βασιλικό και το θυμάρι και περιχύστε με τη σάλτσα τα φιλέτα του κοτόπουλου.
Τip
Μαγειρέψτε ελάχιστα τα φιλετάκια και σε δυνατή φωτιά, για να μη στεγνώσουν.