Follow us

Κεφτεδάκια με Ντομάτες και Φέτα στο Ταψί

Η συνταγή για τα πιο νόστιμα κεφτεδάκια με ντομάτες και φέτα στο ταψί.

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΦΕΤΑ

Υλικά

1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο

ψίχα ψωμιού βρεγμένη (300 γρ.) και στραγγισμένη

2 αυγά

μπολικο δυόσμο

2 κρεμμύδια τριμμένα

λίγο λάδι

αλάτι

πιπέρι

3 ντομάτες σε φέτες (όχι πολύ ώριμες)

τυρί φέτα

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τους κεφτέδες. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τις ντομάτες και τη φέτα και τα ζυμώνουμε καλά.

Σε ένα ταψί τοποθετούμε από μία φέτα ντομάτας.

Σε κάθε μία βάζουμε από ένα κεφτέ μεγάλο και σκεπάζουμε, επίσης, με μια φέτα ντομάτας και λίγη τριμμένη φέτα.

Ρίχνουμε λίγο λάδι σε κάθε κεφτέ και βάζουμε το ταψάκι σε προθερμασμένο φούρνο να ψηθούν, περίπου για καμιά ώρα.

Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές ή μία φρέσκια σαλάτα.

Επίσης...

Φτιάξε μπέργκερ κοτόπουλου για να γλείφεις και τα δάχτυλά σου!

Δοκίμασε αυτές τις τρεις συνταγές για νοστιμότατα μπέργκερ, μία εκ των οποίων είναι αυτή που χρησιμοποιεί ένα γνωστό αμερικάνικο μπεργκεράδικο.

Κιµάς µε Λαχανικά

Η συνταγή για κιμά με λαχανικά.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μοσχάρι µε Φασολάκια

Η συνταγή για μοσχάρι με φασολάκια.

Μοσχάρι µε Αρακά

Η συνταγή για μοσχάρι με αρακά.

Κεφτεδάκια Σύβραση

Πώς θα φτιάξεις κεφτεδάκια σύβραση.

Μοσχαράκι στην Κατσαρόλα με Μπίρα, Πορτοκάλι και Πατάτες

Σε έναν υπέροχο συνδυασμό από εσπεριδοειδή και καραμελωμένα μπαχαρικά αρώματα που δένουν με την μπίρα.

Τραγανά Κιμαδοπουγκάκια με Πράσο

Με μια πεντανόστιμη γέμιση που καλύπτεται από τραγανιστό φύλλο.

Γιουβαρλάκια Φρικασέ με Σάλτσα Μαϊντανού

Από τα πιο αγαπημένα φαγητά της Ελληνίδας μαμάς, μπορούν να μαγειρευτούν διαφορετικά, με πολλούς τρόπους, για να μην τα βαρεθούμε ποτέ.

Μοσχαράκι με Μήλα και Πατάτες

Είναι φοβερό το πόσο ταιριάζει το κρέας με τα πράσινα τραγανά μήλα.

Κρασάτο Μοσχαράκι με Μανιτάρια

Η συνταγή για κρασάτο μοσχαράκι με μανιτάρια.

Μοσχαράκι με Μπίρα, Μελιτζάνες και Ρύζι

Πώς θα φτιάξεις μοσχαράκι με μπίρα, μελιτζάνες και ρύζι.

Μοσχαράκι Στιφάδο με Κυδώνια στη Γάστρα

Όσο κι αν οι μέρες προτιμούν τη γαλοπούλα και το πουλερικό, ένα μοσχαράκι δεν λείπει ποτέ από το γιορτινό τραπέζι.