Υλικά
1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά κομμένες όπως στο μπριάμ
2 μελιτζάνες
2 κολοκυθάκια
1 μεγάλο κρεμμύδι
3 σκελίδες σκόρδο
4-5 κ.σ ελαιόλαδο
ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
λίγη ζάχαρη
αλάτι όσο χρειάζεται
μαϊντανό
φρέσκο βασιλικό
λίγο θυμάρι
άφθονο νερό ή ζωμό
300 γρ. ρύζι Καρολίνα
1 μεγάλο κομμάτι λαδόχαρτο
200 γρ. φέτα τυρί ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
Σοτάρουμε στο λάδι το 1 κρεμμύδι και τα λαχανικά με το σκόρδο και τις ντομάτες στο τέλος, τη ζάχαρη και το αλάτι.
Βράζουμε σιγά να απορροφηθούν τα υγρά. Στο τέλος, ρίχνουμε τα μυρωδικά.
Ξεχωριστά βράζουμε το ρύζι με το νερό και το στραγγίζουμε.
Απλώνουμε στη γάστρα το χαρτί και μέσα σε αυτό ανακατεύουμε το ρύζι, το μπριάμ και το τυρί.
Κλείνουμε καλά το χαρτί και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς.