Υλικά
1/2 κιλό κιμά
4-5 πράσα
2 φλιτζ. ρεβίθια βρασμένα
σάλτσα ντομάτας
λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε τον κιμά, μετά βάζουμε και τα πράσα να μαραθούν.
Μόλις μαραθούν βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας, το αλάτι, το πιπέρι, λίγο νεράκι και κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά.
Όταν δούμε ότι τα πράσα είναι μισο-έτοιμα ρίχνουμε και τα ρεβίθια και ψήνουμε λίγο ακόμα και μέχρι να δέσει η σάλτσα.