Υλικά
8 μεγάλες πατάτες
700 γρ. κιμάς μαγειρεμένος ή από περίσευμα
μπεσαμέλ
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις πατάτες εξωτερικά και αφαιρούμε το εσωτερικό(όπως τα κολοκυθάκια).
Αφήνουμε γύρω στο μισό πόντο φλούδα.
Τηγανίζουμε τις πατάτες ώσπου να μαλακώσουν και να πάρουν λίγο χρώμα.
Αλατοπιπερώνουμε το εσωτερικό τους και γεμίζουμε με τον κιμά.
Στο τέλος προσθέτουμε τη μπεσαμέλ και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.