Υλικά
6-7 κολοκυθάκια
5-6 πατάτες
300 γρ. κιμά
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κόκκινη
2 κρεμμύδια
μανιτάρια σε φέτες
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
1 κουτί κρέμα γάλακτος
1 κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο
μερικές φέτες τυρί κίτρινο,οτι έχουμε
Εκτέλεση
Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο τον κιμά, τις πιπεριές, τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Εν τω μεταξύ κόβουμε τα κολοκυθάκια και τις πατάτες σε ροδέλες και τα βάζουμε σε μια γάστρα.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε.
Στρώνουμε από πάνω το μίγμα με τον κιμά, προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος, κλείνουμε τη γάστρα και ψήνουμε για 1 1/2 ώρα στους 180 βαθμούς.
Μετά ανοίγουμε το καπάκι, στρώνουμε τις φέτες κίτρινο τυρί από πάνω και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλη 1/2 ώρα περίπου.