Υλικά
4 µεγάλες πατάτες
300 γραµµ. κιµά
1 µεγάλο κρεµµύδι
2 µεγάλες πιπεριές
3 σκελίδες σκόρδο
2 καρότα
2 αυγά
500 γραµµ. γιαούρτι
ανάµικτα µπαχαρικά για κρέας
λίγο µαϊντανό
λίγο λάδι
λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζουµε τις πατάτες και τς κόβουµε σε µικρά κυβάκια.
Ψιλοκόβουµε το κρεµµύδι, τα καρότα, τις πιπεριές, το µαϊντανό και το σκόρδο.
Βάζουµε σε ένα ταψί (όχι πολύ µεγάλο) τον κιµά και όλα τα παραπάνω που έχουµε κόψει, µαζί µε τα µπαχαρικά, το λάδι, το αλάτι, δύο ποτήρια νερό και το βάζουµε στο φούρνο κάτω στους 180 µέχρι να µαλακώσουν οι πατάτες και να βράσει ο κιµάς, περίπου µία ώρα.
Σε ένα µπολ ανακατεύουµε τα αυγά µε το γιαούρτι και λίγο αλάτι.
Βγάζουµε το ταψάκι ρίχνουµε οµοιόµορφα το µίγµα από το µπολ από πάνω σαν µπεσαµέλ και το βάζουµε πάλι στο φούρνο για 10-15 λεπτά µέχρι να ροδίσει.