Υλικά
Για την τάρτα:
400 γρ τριμένο μπισκότο
160 γρ βούτυρο
Για την κρέμα γιαουρτιού:
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
100 γρ. ζάχαρη (7 κ.σ.)
50 γρ. κόρν φλάουρ (5 κ.σ.)
250 γρ. γάλα (1 φλιτζάνι)
Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε με το τριμένο μπισκότο.
Στρώνουμε το μίγμα μας καλά σε ένα πυρέξ ή μια ταρτιέρα και το βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξει.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά της κρέμας και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα μας.
Μόλις κρυώσει λίγο τη βάζουμε πάνω από τα μπισκότα.
Μπορούμε να ρίξουμε από πάνω οποιοδήποτε σιρόπι ή μαρμελάδα και τριμμένο μπισκότο για να την γαρνίρουμε.