Follow us

Μαγειρεύουμε με τα “Τρία Γουρουνάκια”!

Μαγειρεύουμε με τα “Τρία Γουρουνάκια”!

Το εστιατόριο βρίσκεται σε ένα από τα πιο παλιά μέρη της πόλης που διατηρούν άθικτο το οικιστικό ύφος της παλιάς Θεσσαλονίκης, στο ισόγειο ενός πανέμορφου διατηρητέου κτιρίου των αρχών του 20ου αιώνα. Άνετη και ευρύχωρη σάλα, με μεγάλα παράθυρα και θέα στο γραφικό δρομάκι και πολύ καλό σέρβις, ακόμα και στις ώρες αιχμής. Εξαιρετική ελληνική κουζίνα, που ενσωματώνει όμορφα το μοντέρνο μαγειρικό ύφος και διανθίζεται διακριτικά από μεσογειακά στοιχεία.

Μαγειρεύουμε με τα “Τρία Γουρουνάκια”!

Ο chef patron Δήμος Καλαϊτσίδης έχει εργαστεί από το 1991 σε εστιατόρια της πόλης και σε μεγάλα ξενοδοχεία σε Κέρκυρα, Ρόδο, Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία του, άνοιξε το 2014 το δικό του εστιατόριο «Τα τρία Γουρουνάκια». Υπηρετεί με προσήλωση την ελληνική κουζίνα δημιουργώντας ελαφρά, αρωματικά και νόστιμα πιάτα. Ο κατάλογος περιέχει ποικιλία προτάσεων, που δίνουν τον πρώτο λόγο στην αρμονία των γεύσεων και τις τοπικές πρώτες ύλες.

Καποδιστρίου 7 & Πάικου, Θεσσαλονίκη, 2310249050, www.tatriagourounakia.gr

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Περισσότερα από

Φαγητό

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…