Για μια γκουρμεδιά φτιάξτε μια άγλυκη σαντιγί (χτυπήστε κρέμα γάλακτος χωρίς ζάχαρη) και περιχύστε τη με το γλυκό κάστανο από τα Μυλέλια. Έχει μια επίγευση μοσχοκάρυδου που ταιριάζει θαύμα. www.mylelia.gr
Από τα πιο γοητευτικά γλυκά. Η πιο απλή ιδέα είναι να το δοκιμάσετε σε γιαούρτι ή παγωτό ή να το χρησιμοποιήσετε ως γέμιση για κρέπες.
Για μια γκουρμεδιά φτιάξτε μια άγλυκη σαντιγί (χτυπήστε κρέμα γάλακτος χωρίς ζάχαρη) και περιχύστε τη με το γλυκό κάστανο από τα Μυλέλια. Έχει μια επίγευση μοσχοκάρυδου που ταιριάζει θαύμα. www.mylelia.gr
Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…