Φέτος, υπάρχει και τσουρέκι χωρίς ζάχαρη, που δεν υπολείπεται σε γλύκα. Το παρασκευάζει το “Φύσις” με χυμό βιολογικής αγαύης για γλυκαντικό. Στην ίδια πάντα λογική, φτιάχνουν τσουρέκι χωρίς γλουτένη, ενώ στο υπέροχο κλασικό τους χρησιμοποιούν καστανή ζάχαρη -και σε όλα βιολογικό αλεύρι και αβγά και φυσικά αρωματικά (μαστίχα Χίου, φρέσκο πορτοκάλι…).
Χωρίς ζάχαρη ή χωρίς γλουτένη φτιάχνουν και τα πασχαλινά κουλουράκια, για όποιους τ’ αποζητούν. Είναι νόστιμα κι έχουν την παραδοσιακή γεύση, αν και εμείς προτιμάμε τα κλασικά ( εφ’ όσον δεν έχουμε λόγο, βέβαια).
Υπάρχουν, ακόμα, πασχαλινά μπισκότα σε σχέδια που θα γοητεύσουν τα παιδιά και, φυσικά, σοκολατένια αβγά. Να σημειώσουμε, ότι φέτος έχουν δώσει ιδιαίτερη σημασία στη συσκευασία, με ύφασμα, που μπορεί να συνοδεύεται από λαμπάδα, παιχνίδι ή κάποιο διακοσμητικό.
(Φύσις, Κηφισίας 98 Μαρούσι τηλ. 21 1406 9267, Λεωφ. Μεσιγείων 450 Αγία Παρασκευή τηλ. 21 0609 0740)