
Υλικά
Υλικά (για 8 άτομα)
6 μικρά κολοκυθάκια, πλυμένα
2 αβοκάντο ξεφλουδισμένα, κομμένα σε φέτες
2 κ.σ. φρέσκο κόλιαντρο, ψιλοκομμένο
60 γρ. παρμεζάνα
Αλάτι
Βινεγκρέτ
1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
3 κ.σ. ξίδι
1/2 κ.γλ. ζάχαρη
1 κ.γλ. αλάτι
Παρασκευή
Βράζουμε τα κολοκυθάκια, φροντίζοντας όμως να μείνουν κρουστά (να μην παραβράσουν).
Τα κόβουμε φέτες και τα βάζουμε μαζί με το αβοκάντο σε ένα μπολ.
Περιχύνουμε με βινεγκρέτ και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και κόλιαντρο.
Φτιάχνουμε τη βινεγκρέτ χτυπώντας καλά τα υλικά της σε ένα σέικερ.