
Υλικά
Υλικά
2 κ.σ ηλιέλαιο
2/3 φλιτζ. σπόροι καλαμποκιού
Αλάτι αρωματισμένο με σκόρδο (garlic salt)
Παρασκευή
Σε μια βαθιά κατσαρόλα, βάζουμε το λάδι και το καλαμπόκι σε δυνατή φωτιά και σκεπάζουμε.
Κουνάμε κάθε λίγο την κατσαρόλα, καθώς οι σπόροι σκάνε με γρήγορο ρυθμό.
Όταν ο ρυθμός του σκασίματος πέσει, σβήνουμε το μάτι και αφήνουμε σκεπασμένη την κατσαρόλα μέχρι να σταματήσουν εντελώς.
Ανοίγουμε το καπάκι και τα αλατίζουμε.