Υλικά
Υλικά
Μικρές πατάτες
Δάφνη
Ελαιόλαδο
Παρασκευή
Ζεματίζουμε μικρούτσικες πατάτες σε βραστό νερό για 10 λεπτά, αφού τις πλύνουμε καλά.
Παίρνουμε μακριά κοτσάνια δάφνης αφαιρούμε τη φλούδα τους και τα χρησιμοποιούμε ως σουβλάκια, αφήνοντας μερικά φύλλα στην κορυφή τους.
Περνάμε τις πατατούλες στα σουβλάκια, τους κάνουμε λεπτές χαραματιές και βάζουμε μέσα τους μικρά φύλλα δάφνης.
Αλείφουμε τις πατάτες με ελαιόλαδο ή λιωμένο βούτυρο και ψήνουμε τα σουβλάκια μας για 10 λεπτά περίπου, γυρίζοντας τα μερικές φορές.