Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
1/2 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο
1 κ.γλ. ψιλοκομμένο σκόρδο
1 ρίζα τζίντζερ
2 κ.γλ. καβουρδισμένο σουσάμι
Φλούδες καρότου για γαρνιτούρα
Chives
Σόγια σος yuzu
1 κ.σ. + 1 κ.γλ. χυμός yυzυ (γιαπωνέζικο λεμόνι) ή απλού λεμονιού + 1 κ.γλ. σόγια σος
New styIe οil
6 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο + 2 κ.γλ. σησαμέλαιο
Παρασκευή
Παγώνουμε το κρέας για να το κόψουμε μετά ευκολότερα σαν τσιγαρόχαρτο.
Το απλώνουμε στο πιάτο.
Καθαρίζουμε το τζίντζερ και το κόβουμε σε όσο το δυνατόν λεπτότερα μπαστουνάκια.
Τα βουτάμε σε κρύο νερό και τα στραγγίζουμε.
Βάζουμε σε κάθε φέτα λiγo σκόρδο, λiγo τζίντζερ και λίγα φύλλα chives.
Περιχύνουμε το κρέας με τη σόγια σος yuzu και γαρνίρουμε με το καρότο.
Πριν σερβίρουμε, ζεσταίνουμε το new style οil μέχρι να αρχίσει να καπνίζει.
Περιχύνουμε το φιλέτο και σερβίρουμε.