Υλικά
4 χτένια (σε φέτες 0,5 εκατ.) Υλικά (για 4 άτομα)
Χυμός από 1 λάιμ
Χυμός από 1 λεμόνι
4 σκελίδες σκόρδο
1 τσίλι ψιλοκομμένο
5 γρ. κόκκινο καυτερό πιπέρι
1 κόκκινο κρεμμύδι λεπτοκομμένο
50 γρ. φρέσκο κόλιαντρο
50 γρ. σκουμπρί (σε φέτες 0,5 εκατ.)
Εκτέλεση
Βάζουμε τα θαλασσινά σε ποτήρια του Μartini και τα σκεπάζουμε με τους χυμούς.
Ανακατεύουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε να μαριναριστούν μέχρι να ασπρίσουν λίγο τα χτένια.