2 πορτοκάλια ξεφλουδισμένα βαθειά (κόβουμε και το λευκό μέρος)
60ml Cointreau
ένα μεγάλο μπολ τρυφερά πράσινα σαλατικά (μαζί και λίγη ρόκα)
1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες.
Εκτέλεση
Χτυπάμε το Cointreau με 3 κ.σ ελαιόλαδο και τους χυμούς που έπεσαν από το καθάρισμα του πορτοκαλιού, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά με τα σαλατικά μας.
Το φθινόπωρο φέρνει μαζί του την ανάγκη για ζεστά, αρωματικά πρωινά που ταιριάζουν με την δροσιά της εποχής και την πλούσια γκάμα από φθινοπωρινά υλικά όπως το μήλο, η κολοκύθα και τα καρύδια.