Υλικά
(για περίπου είκοσι μπουρεκάκια)Υλικά
½ κιλό φέτα
¼ μπλε τυρί
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
2 αβγά
2 κ.σ. ψιλοκομμένο βασιλικό
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 μελιτζάνες φλάσκες σε λεπτές φέτες
Τριμμένο πιπέρι
Για το πανάρισμα
2 αβγά χτυπημένα
2 φλ. ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί
Αλεύρι
Εκτέλεση
Τηγανίζουμε ελαφρώς τις μελιτζάνες και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Ανακατεύουμε σε μπολ τα τυριά, το σκόρδο, τα μυρωδικά και τα αβγά μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να γίνουν σαν αλοιφή.
Βάζουμε λίγο από το μείγμα επάνω σε κάθε φέτα μελιτζάνας και τυλίγουμε σε ρολάκι.
Πανάρουμε τα ρολάκια με λίγο αλεύρι, μετά σε αβγό και μετά στα ψίχουλα του ψωμιού.
Τα βάζουμε για λίγο στο ψυγείο.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα σερβίρουμε με πικάντικη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας.*Η συνταγή είναι από το εστιατόριο Απόμερο στην Καρδίτσα.