Υλικά
•1 1/2 φλιτζάνι ρύζι
•1 φλιτζάνι καθαρισμένες ελιές (χωρίς κουκούτσι)
•1 μεγάλη πιπεριά πράσινη
•1 κρεμμύδι
•λίγο μαϊντανό
•αλάτι
•πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και το κρεμμύδι.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε ελάχιστο νερό και εκεί μέσα γιαχνίζουμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό.
Μετά ρίχνουμε το ρύζι και το ανακατεύουμε διαρκώς.
Προσθέτουμε 3 φλιτζάνια καυτό νερό, την πιπεριά ψιλοκομμένη, τις ελιές και τα αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για 10 περίπου λεπτά.
Κατόπιν σκεπάζουμε με το καπάκι την κατσαρόλα και σβήνουμε τη φωτιά.
Αφήνουμε πάνω στο μάτι την κατσαρόλα μέχρι να βράσει εντελώς και να "πιει" τα υγρά του.