Υλικά
3 ½ φλιτζ. αλεύριΥλικά
½ κουτ. τσαγιού αλάτι
3 κουτ. τσαγιού μπέικιν πάουντερ
1 φλιτζ. βούτυρο φρέσκο
2 φλιτζ. ζάχαρη
6 κρόκους αβγών
Ξύσμα πορτοκαλιού
1 φλιτζ. γάλα
Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ.
Χτυπάμε με το σύρμα σε ένα μπολ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.
Προσθέτετουμε το ξύσμα του πορτοκαλιού και τους κρόκους έναν έναν, χωρίς να σταματήσουμε να χτυπάμε.
Προσθέτουμε εναλλάξ το αλεύρι και το γάλα σε μικρές δόσεις, ανακατεύοντας μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές.
Το μεταφέρουμε σε ταψί στρωμένο με βουτυρωμένη λαδόκολλα και ψήνετε για 45΄ περίπου.
Όταν κρυώσει, την πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σχεδιάζουμε τον αριθμό του καινουργιου χρόνου με λευκασμένα αμύγδαλα.