
Υλικά
1 κιλό πατάτες Υλικά για 4 άτομα
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες
400 γρ. ντοματάκια αποφλοιωμένα και ψιλοκομμένα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες κυδωνάτες.
Σοτάρετε στο λάδι τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
Προσθέτετε τις πατάτες και τις γυρίζετε να σοταριστούν ομοιόμορφα.
Ρίχνετε τα ντοματάκια και τις σκεπάζετε.
Αλατοπιπερώνετε.
Βράζετε το φαγητό σε σιγανή φωτιά για να μην κολλήσει και το σερβίρετε με τυρί φέτα και χωριάτικο ψωμί.