Υλικά
450 γρ. πλιγούρι Υλικά
1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροκομμένο
4 πιπεριές χρωματιστές χοντροκομμένες
Αλάτι, πιπέρι
125 γρ. βούτυρο
4 ποτήρια ζεστό νερό
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το βούτυρο και το κρεμμύδι, ανακατεύοντας για να μη μαυρίσει, μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα.
Προσθέτουμε το νερό, τις χρωματιστές πιπεριές, αλάτι και πιπέρι.
Ξεπλένουμε το πλιγούρι σε ένα σουρωτήρι και μόλις πάρει βράση το ρίχνουμε μέσα, ανακατεύουμε και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να αρχίσουν να σχηματίζονται τρύπες πάνω του.
Σερβίρεται ζεστό.