Υλικά
Υλικά
750 γρ. σελινόριζα, καθαρισμένη
20 γρ. βούτυρο
1 κ. κ. πάπρικα
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Παρασκευή
Κόβουμε τη σελινόριζα σε κυβάκια και τη βάζουμε να βράσει σε καυτό κι αλατισμένο νερό, για 30 λεπτά.
Τη σουρώνουμε και την πολτοποιούμε, ζεστή ακόμα, στο μπλέντερ (ή και με το πίμερ) ή στο μύλο λαχανικών, μαζί με το βούτυρο.
Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με την πάπρικα και σερβίρουμε αμέσως.
Θ.Τ.