Υλικά
Υλικά για 4 σάντουιτς
2 κουλούρια Θεσσαλονίκης (όχι τα λεπτά)
200 γρ. φέτα μαλακιά
1 ντομάτα
1 μικρή πιπεριά πράσινη σε μικρά κυβάκια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο πολύ ψιλοκομμένο
μερικά φύλλα φρέσκο βασιλικό ή ρίγανη πολύ ψιλοκομμένα
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κουλούρια προσεχτικά εγκάρσια στα δύο.
Ξεφλουδίζουμε την ντομάτα και την κόβουμε σε μικρά κυβάκια.
Σε ένα μπολ δουλεύουμε τη φέτα μαζί με την ντομάτα, την πιπεριά, το σκόρδο, τον βασιλικό, το ελαιόλαδο και πιπέρι, μέχρι να πάρουμε μια ομοιόμορφη αλοιφή.
Μοιράζουμε την κρέμα φέτας πάνω στα κουλούρια και σερβίρουμε.
Tip
Για λιγότερα λιπαρά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άπαχη μυζήθρα ή ανθότυρο.