Υλικά
Για τη ζύμη
1/2 κιλό αλεύρι
2 αυγά
λίγο αλάτι
Για τη γέμιση
μυζήθρα από γιαούρτι
φρέσκο βούτυρο
Εκτέλεση
Kοσκινίζετε το αλεύρι σε μεγάλη λεκάνη.
Aνοίγετε ένα λακκάκι και προσθέτετε τα αυγά, το αλάτι και το ανάλογο νερό για να γίνει πηχτή ζύμη.
Aνοίγετε φύλλο λεπτό. Kόβετε το φύλλο σε τετράγωνα.
Tοποθετείτε από ένα κουταλάκι μυζήθρα σε κάθε τετραγωνάκι.
Eνώνετε τις άκρες ώστε να σχηματιστούν μικρά τρίγωνα και πατάτε γύρω γύρω με τα δάχτυλα.
Tα αφήνετε πάνω σε πετσέτα για μια ώρα να στεγνώσουν.
Aφού στεγνώσουν βάζετε σε μια κατσαρόλα 3 κιλά νερό και το αφήνετε να βράσει.
Pίχνετε λίγο αλάτι στο νερό και κατόπιν ένα ένα τα τριγωνάκια. Όταν ψηθούν τα στραγγίζετε και τα βάζετε σε πιατέλα.
Tσιγαρίζετε φρέσκο βούτυρο και τα περιχύνετε.