Υλικά
1/2 πακέτο σαλάτας καλαμποκιού (κατεψυγμένο)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250 γρ. μανιτάρια
1 κύβο λαχανικών
1/2 φλιτζ. Κριθαράκι χοντρό
1 κ.γ. ρίγανη
1 φλιτζ. τυριά κομμένα σε κύβους (γραβιέρα, κασέρι, κεφαλοτύρι)
4 κ.σ. λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κρεμμύδι, τον κύβο, το λάδι και τη ρίγανη και 1 1/2 λίτρο νερό.
Αφήνουμε να πάρει 1-2 βράσεις και ρίχνουμε τα λαχανικά με τα μανιτάρια.
Αλατοπιπερώνουμε με προσοχή αν βάλουμε αλμυρά τυριά. Βράζουμε για 15 λεπτά και προσθέτουμε το κριθαράκι.
Μόλις βράσει το κριθαράκι βγάζουμε την κατσαρόλα από το μάτι και ρίχνουμε τα τυριά.
Αφήνουμε λίγη ώρα να λιώσουν και σερβίρουμε.