Υλικά
2 φύλλα για πίτα σπιτικά
φέτα τριμμένη
ρίγανη
λάδι για τα φύλλα
Εκτέλεση
Στο πάγκο της κουζίνας ανοίγουμε το φύλλο, ραντίζουμε με λίγο λάδι και τρίβουμε φέτα όση θέλουμε και ρίγανη.
Διπλώνουμε προς τα μέσα τις δύο άκρες.
Κατόπιν διπλώνουμε και τις άλλες δύο πλευρές ώστε να δημιουργηθεί ένα πακέτο.
Διπλώνουμε το φάκελο στη μέση και τον πατάμε ελαφρά με το χέρι μας.
Λαδώνουμε τις πίτες και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν, περίπου 40-45 λεπτά.