Υλικά
Για τη ζύμη:
330 ml νερό
250 ml ηλιέλαιο
λίγο αλάτι
λίγο ξίδι
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Για τη γέμιση:
2 κεσεδάκια γιαούρτι
250 γρ. φέτα
250 γρ. ανθότυρο
λίγο πιπέρι
2 αυγά χτυπημένα
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη, βάζουμε το αλεύρι, ανοίγουμε μία λακκούβα και προσθέτουμε μέσα τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης και ζυμώνουμε.
Χωρίζουμε το ζυμάρι σε 2 κομμάτια.
Απλώνουμε το πρώτο φύλλο και βουτυρώνουμε. διπλώνουμε το φύλλο και το βάζουμε καλά σκεπασμένο στο ψυγείο. Το ίδιο και με το άλλο φύλλο.
Αφήνουμε τα φύλλα στο ψυγείο για 2 με 3 ώρες.
Λαδώνουμε το ταψί ανοίγουμε το φύλλο το στρώνουμε στο ταψί και λαδώνουμε το φύλλο.
Ετοιμάζουμε τη γέμιση. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τα τυριά, τα γιαούρτια και τα αυγά, ρίχνουμε λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το μείγμα και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο.
Λαδώνουμε και από πάνω και χαράζουμε την πίτα σε κομμάτια.
Ψήνουμε για 1 ώρα περίπου στους 180 βαθμούς.