Υλικά
4 φλιτζ. αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 αυγό
1 φλιτζ. τυρί φέτα τριμμένη
1 φλιτζ. τριμμένο κεφαλοτύρι
2 κ.σ. βιτάμ λιωμένο
20 ελιές, όποιες σας αρέσουν
ρίγανη
πιπέρι
1/2 φλιτζ. νερό
Εκτέλεση
Σε λεκάνη ρίχνουμε το βούτυρο, το κεφαλοτύρι, τη φέτα, αλεύρι, μπέικιν και αυγό.
Ζυμώνουμε μέχρι να αποκτήσουμε μια λεία ζύμη, απαλή.
Λαδώνουμε καλά ένα ταψάκι, στρώνουμε τη ζύμη πιέζοντας με τα δάχτυλα ώστε να σηκωθεί μέχρι στις άκρες του ταψιού.
Παίρνουμε μία μία τις ελιές και τις πιέζουμε πάνω στη ζύμη μας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 β. για 40-45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.