Υλικά
Για τη ζύμη:
1/2 του κιλού αλεύρι
1 αυγό
2 κουταλιές λάδι
1 κουταλιά ξίδι
αλάτι
νερό όσο πάρει
Για τη γέμιση:
300 γρ. φέτα χοντροκομμένη
100 γρ. κίτρινο τυρί
πιπέρι
1-2 αυγά
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και το αφήνουμε μια ώρα στην άκρη σκεπασμένο με ένα πιάτο.
Ανοίγουμε το φύλλο για κάθε γκιουσλεμέ ξεχωριστά, όχι χονδρό (περίπου διάμετρο 20-30 εκ.)
Βάζουμε μια κουταλιά σούπας γέμιση.
Το κλείνουμε σαν φάκελο.
Το τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά πρώτα από τη μεριά που είναι οι ενώσεις.