Υλικά
1 ποτήρι γάλα
1 κεσεδάκι γιαούρτι
2 αυγά
2 κούπες αλεύρι
1/2 κούπα λάδι
ζαμπόν
κασέρι (ή άλλο σχετικό τυρί)
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε τα αυγά το γάλα και το γιαούρτι και τα χτυπάμε ελαφρώς με το μίξερ χειρός.
Προσθέτουμε το λάδι και το αλεύρι και συνεχίζουμε να τα ανακατεύουμε για 2-3 λεπτάκια.
Τέλος, ρίχνουμε το κασέρι σε κομματάκια, το ζαμπόν και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40-50 λεπτά στους 180 βαθμούς.