Υλικά
1/2 κιλό αλεύρι
1 κούπα νερό
1 κ.σ. λάδι
1 κ.σ. ξίδι
λίγο αλάτι
1 κιλό τριμμένη κολοκύθα
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
1 χούφτα άνηθο ψιλοκομμένο
300 γρ. φέτα τριμμένη
1 φλιτζάνι του καφέ ρύζι γλασέ •1 αυγό
1/2 κούπα λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε το κολοκύθι με λίγο αλάτι σε σουρωτήρι για μισή ώρα.
Το στύβουμε να φύγουν τα υγρά του.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το λάδι,βάζουμε το κολοκύθι,ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το ρύζι.
Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά και το κατεβάζουμε.
Μόλις κρυώσει ρίχνουμε τον άνηθο, το τυρί, το αυγό, αλάτι και πιπέρι.
Ρίχνουμε σε μπολ το νερό, το αλάτι το λάδι και το ξίδι. Αρχίζουμε να ζυμώνουμε προσθέτοντας λίγο-λίγο το αλεύρι μέχρι να γίνει μια μαλακιά εύπλαστη ζύμη.
Την χωρίζουμε σε 4 κομμάτια και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν.
Λαδώνουμε ένα ταψί 34άρι,και απλώνουμε το ένα φύλλο, το λαδώνουμε και αυτό.
Ανοίγουμε το δεύτερο φύλλο και το βάζουμε στο ταψί, το λαδώνουμε και αυτό.
Ανοίγουμε το τρίτο φύλλο και στρώνουμε σ’ αυτό τη γέμιση.
Βάζουμε και το τέταρτο φύλλο το λαδώνουμε, το χαράζουμε και ρίχνουμε από πάνω λίγο σουσάμι.
Ψήνουμε στους 170-180 βαθμούς περίπου 1 ώρα.Όταν την βγάλουμε από το φούρνο τη ραντίζουμε με λίγο νερό και τησκεπάζουμε με πετσέτα.