Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας
400 γρ. φέτα τριμμένη με τα χέρια
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 κουτάκι σόδα αναψυκτικό
5 αυγά
λίγη πάπρικα (προαιρετικά)
1 κ.γ. αλάτι
λίγο λάδι για τα φύλλα
βιτάμ για το τέλος
Εκτέλεση
Ανοίγουμε, κόβουμε στη μέση, σε 2 ίσα μέρη το φύλλο κρούστας.
Παίρνουμε 2 φύλλα τα λαδώνουμε ανάμεσα, πασπαλίζουμε με λίγη φέτα, συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο βάζοντας συνολικά 8 φύλλα τελειώνοντας με φέτα.
Τυλίγουμε σε χαλαρό ρολό, το κόβουμε σε 3-4 εκατοστά.
Βουτυρώνουμε ή λαδώνουμε πολύ καλά ένα στρογγυλό ταψί και βάζουμε τα ρολάκια-μπουκετάκια κυκλικά στο ταψί μας με το κομμένο μέρος προς τα πάνω.
Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα κατά τον ίδιο τρόπο, τοποθετούμε στο ταψί μας.
Λαδώνουμε πολύ καλά τα μπουκετάκια μας. Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γιαούρτι, πάπρικα, αλάτι και σόδα φτιάχνοντας έναν χυλό.
Με ένα κουτάλι ρίχνουμε σε όλα τα μπουκετάκια μας τον χυλό.
Τέλος, βάζουμε από ένα κομματάκι βούτυρο επάνω και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45-50 λεπτά περίπου να ροδίσει.