Υλικά
200 γρ. μαργαρίνη
1 κεσέ γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
1 κεσέ του γιαουρτιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
400 γρ. φέτα τριμμένη με τα δάχτυλα
4 αυγά
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Χτυπάμε με το σύρμα των αυγών το βούτυρο που πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
Προσθέτουμε τα αυγά και τα χτυπάμε όλα μαζί για 5-7 λεπτά.
Ρίχνουμε εναλλάξ, αλεύρι με γιαούρτι.
Στο τέλος προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, και λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι Νο 30.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 50 λεπτά περίπου στους 175 βαθμούς.