Υλικά
Για το ζυμάρι:
1 φλιτζάνι λάδι καλαμποκέλαιο
2 φλιτζάνια νερό χλιαρό
1 και μισή κουτ. της σούπας ξίδι
1 πρέζα αλάτι
αλεύρι για όλες τις χρήσεις, όσο σηκώσει για να γίνει μια αφράτη ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια και να μπορεί να ανοιχτεί σε φύλλο
Για τη γέμιση:
1 αυγό
τυρί φέτα περίπου 400 γρ. ή ότι άλλο τυρί θέλουμε
άνηθος ή ρίγανη (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το φύλλο όσο γίνεται πιο λεπτό.
Κόβουμε τετράγωνα κομμάτια και βάζουμε στην άκρη γέμιση, τα διπλώνουμε στρίβοντας τις άκρες τους σαν κορδονάκι για να κολλήσουν.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λαδί κατά προτίμηση καλαμποκέλαιο το πολύ για 5 λεπτά.
Κάνουν φουσκάλες και γίνονται πολύ γρήγορα.