Υλικά
3 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 λίτρο γάλα φρέσκο
4 αυγά
1/2 κιλό τυρί φέτα
λίγη μαργαρίνη ή λάδι για το άλειμμα του ταψιού
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Τρίβουμε το τυρί σε χοντρό τρίφτη και το ρίχνουμε σε μια λεκανίτσα.
Χτυπάμε ελαφρά τα αβγά με αλάτι και πιπέρι και τα αναμιγνύουμε με το γάλα.
Τα αδειάζουμε κι αυτά στη λεκάνη.
Τελευταίο προσθέτουμε το αλεύρι κι ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
Βουτυρώνουμε καλά ή λαδώνουμε ένα ταψάκι (ούτε πολύ μικρό ούτε και μεγάλο), το αλευρώνουμε ελαφρά και ρίχνουμε μέσα το μίγμα.
Ψήνουμε την κοσμιρή σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 50-60 λεπτά.
Προσέχουμε να πάρει ένα ωραίο χρυσό χρώμα κι όχι να μας καεί. Αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με μαύρο σουσάμι.