Υλικά
400 γρ. φύλλο κανταΐφι
600 γρ. κασέρι χοντροκομμένο
5 αυγά
250 γρ. βούτυρο αγελάδος
1/2 λίτρο φρέσκο γάλα
Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε ελαφρά ένα πυρέξ.
Ξαίνουμε με τα δάκτυλα το φύλλο μέχρι να απλώσει καλά και στρώνουμε το μισό στο πυρέξ.
Ρίχνουμε το κασέρι και καλύπτουμε με το υπόλοιπο φύλλο.
Ζεσταίνουμε το βούτυρο και περιχύνουμε την πίτα.
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τα ρίχνουμε πάνω στην πίτα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.