Υλικά
300 γρ. γραβιέρα πικάντικη
12 φέτες προσούτο
αρκετά κλωναράκια από φρέσκο θυμάρι
2 φέτες μαγιάτικο ψωμί τριμμένο
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόψτε τη γραβιέρα σε 24 στενόμακρα κομμάτια και τις φέτες του προσούτο στη μέση κατά μήκος.
Πάρτε ένα κομμάτι γραβιέρας και ένα μικρό κλωναράκι θυμάρι και τυλίξτε τα με μια λωρίδα προσούτο.
Πιάστε κάθε ρολάκι με οδοντογλυφίδα και βάλτε τα σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
Ραντίστε με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με το τριμμένο ψωμί.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 8 λεπτά.
Tip
Εύκολο και εντυπωσιακό ορεκτικό για το γιορτινό τραπέζι.