Υλικά
3 φλιτζάνια αλεύρι
500 γρ. τυρί φέτα
250 γρ. ανθότυρο
2 αυγά
λίγη ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε τη φέτα και το ανθότυρο.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και κατά το χτύπημα τους ρίχνουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, τα αυγά και τόσο νερό ώστε όταν τα ανακατέψουμε καλά να πάρουμε ένα χυλό ρευστό.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί, ρίχνουμε το χυλό, από πάνω τα θρυμματισμένα τυριά, πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα πιπεράκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι η πίτα μας να ροδοκοκκινίσει.
Λίγο πριν την βγάλουμε από το φούρνο την πασπαλίζουμε, προαιρετικά, με λίγη ρίγανη.