Υλικά
200 γρ. ανθότυρο
300 γρ. ρεγκάτο από τα οποία τα 100 θα τα χρησιμοποιήσουμε για ρολάρισμα
1 ξερό κρεμμύδι ή 2 φρέσκα ψιλοκομμένα
1 μεγάλη πιπεριά κομμένη μικρά κομματάκια
4 φρυγανιές τριμμένες
3 κουταλιές κάπαρη
πιπέρι μαύρο
Εκτέλεση
Τρίβουμε το ρεγκάτο και παίρνουμε τα 200 γρ.
Κάνουμε αλοιφή τον ανθότυρο και τον ανακατεύουμε με το ρεγκάτο.
Τρίβουμε το κρεμμύδι αν πρόκειται να βάλουμε ξερό και το ενώνουμε με τα υλικά.
Ρίχνουμε μέσα και όλα τα υπόλοιπα με την κάπαρη κομμένη στον κόφτη.
Πλάθουμε κεφτεδάκια και τα ρολάρουμε στα 100 γρ. ρεγκάτο που έχουμε κρατήσει στην άκρη.
Τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα σε ταψί και τα βάζουμε σε δυνατό γκριλ μόνο για 5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν λίγο.
Αφήνουμε να κρυώσουν τα βάζουμε στο ψυγείο και τα σερβίρουμε κρύα.