Υλικά
1 πακέτο κανταΐφι
5 αυγά
1 κουτί γάλα εβαπορέ
500 γρ. τυριά της προτίμησής μας χοντροτριμμένα (κεφαλογραβιέρα, ρεγκάτο, γκούντα, φέτα)
2-3 κουτ. σούπας βούτυρο γάλακτος
χοντροτριμμένο πιπέρι
μοσχοκάρυδο
μαϊντανό
Εκτέλεση
Ξένουμε το κανταΐφι.
Βουτυρώνουμε το ταψί και ρίχνουμε και μερικά κομματάκια βούτυρο.
Στρώνουμε λίγο κανταΐφι στο ταψί και ανακατεύουμε το υπόλοιπο με τα τυριά, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και μαϊντανό.
Στρώνουμε το κανταΐφι με τα τυριά στο ταψί.
Πρέπει να είναι αφράτο και όχι πατημένο. Πάνω πάνω ρίχνουμε λίγο ακόμα τυρί τριμμένο.
Χτυπάμε τα αυγά με το εβαπορέ και τα ρίχνουμε στο ταψί.
Μοιράζουμε από πάνω μερικά κομματάκια βούτυρο ακόμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς, αντιστάσεις πάνω κάτω, στην κάτω θέση του φούρνου για περίπου 1 ώρα.