Υλικά
• 1 κιλό τυρί Κύθνου τριμμένο στον τρίφτη του κρεμμυδιού
• 3 αβγά
• 5 - 6 κουτ. σούπας αλεύρι
• φρεσκοτριμμένο πιπέρι
• λάδι για το τηγάνισμα
• φρέσκια μαντζουράνα ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη βάζω το τυρί, τα αβγά, το αλεύρι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα ανακατεύω να ενωθούν μεταξύ τους.
Προσθέτω και τη μαντζουράνα.
Βάζω λάδι στο τηγάνι να κάψει.
Παίρνω κουταλιά κουταλιά από το μίγμα, τη ρίχνω στο καυτό λάδι και τηγανίζω τους λουκουμάδες.
Τρώγονται ζεστοί.
Tip
Αν θέλω, βάζω λίγο μέλι από πάνω. Αν θέλω επίσης μπορώ να βάλω και λίγη φέτα (700 γρ. Τυρί Κύθνου και 300 γρ. φέτα).