Υλικά
• 16 φέτες ψωμί του τοστ
• 400 γρ. τυριά τριμμένα και φέτα
• 6 αβγά
• 2 ποτήρια του νερού γάλα
• 125 γρ. βούτυρο
• φρεσκοτριμμένο πιπέρι, λίγο αλάτι
• λίγο πιπέρι κόκκινο καυτερό
Εκτέλεση
Ανάβω τον φούρνο στους 170 - 180°C.
Λαδώνω ένα πυρίμαχο ταψί και στρώνω τις μισές φέτες του ψωμιού, τη μία δίπλα στην άλλη.
Από πάνω απλώνω τα τυριά και τα σκεπάζω με τις υπόλοιπες φέτες του ψωμιού.
Χτυπάω τα αβγά, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το κόκκινο πιπέρι και το γάλα και περιχύνω με αυτό το μίγμα το σουφλέ.
Κόβω το βούτυρο σε μικρά κομματάκια και το σκορπίζω στην επιφάνεια του σουφλέ.
Βάζω το ταψί στον φούρνο και ψήνω για περίπου 30 - 40 λεπτά.