Υλικά
• 1 φραντζόλα ψωμί άσπρο μπαγιάτικο
• 1 φλιτζ. τσαγιού κίτρινο τυρί τριμμένο
• 4 αβγά
• λάδι για το τηγάνισμα
• λίγη ρόκα
• φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβω το ψωμί σε φέτες (όπως οι φέτες του τοστ).
Με ένα μαχαίρι αφαιρώ την κόρα γύρω γύρω. Σε μια λεκάνη χτυπάω τα αβγά.
Προσθέτω το τυρί και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύω.
Βάζω λάδι στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί βουτάω μία μία τις φέτες του ψωμιού στο μίγμα αβγών - τυριού και μετά τις τηγανίζω και από τις δύο μεριές, να πάρουν ωραίο ξανθό χρώμα.
Με τρυπητή κουτάλα βγάζω τις φέτες σε πιατέλα και τις συνοδεύω με λίγη ρόκα.