Υλικά
•500 γρ. φέτα
•200 γρ. τυρί κρέμα
•100 γρ. κρέμα γάλακτος
•λίγη ξερή μαντζουράνα τριμμένη
•φρεσκοκομμένο πιπέρι
•αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα στο μούλτι
•λίγη κάππαρη ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη τρίβω με τα χέρια μου τη φέτα και προσθέτω το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, τη μαντζουράνα, το πιπέρι και την ψιλοκομμένη κάππαρη.
Τα ζυμώνω όλα αυτά μαζί.
Απλώνω στον πάγκο αλουμινόχαρτο.
Σκορπίζω εκεί το αμύγδαλο και από πάνω απλώνω το τυρί.
Το τυλίγω και το κάνω ρολό.
Το βάζω στο ψυγείο για 1 - 2 ώρες να παγώσει.
Το κόβω μετά σε φέτες, όπως το ψωμί, το μεταφέρω σε μια πιατέλα και το σερβίρω μαζί με ψωμί.
Αν είναι δυνατόν, φροντίζω το ψωμί να είναι ζεστό, για να το αλείψω με το τυρί.